Doua chestii:

1. Huidu si-a facut blog. Foloseste un template foarte raspandit, doar cu header-ul modificat, probabil de el. Dar n-are sens sa discutam depsre detalii. Continutul e important si am o vaga senzatie ca se va lasa cu dispute intre bloggerii Morar si Huidu. Serbanica, cum imi place cand zici tu ca ei sunt urati si noi suntem frumosi! – asa o fi, dar e mai intelept sa-i lasi pe altii sa decida. [via: Zoso, MariusSescu]

2. O chestie care nu ma mira: Citesc pe un site iesean care culege stiri de pe unde-apuca despre fotografiile macro (in feed). Dau click ca sa vad mai mult decat cele cateva cuvinte si surpriza, vad niste poze. Pe care le-am vazut la inceputul saptamanii. Dau click pe link-ul de sursa. E un blog scris de un gog care da ca sursa alt site. Intru pe site-ul cu pricina.

Ce sa vezi, titlu mare “25 de imagini superbe Macro Photography”. Problema e ca cele 25 de imagini sunt luate bucata cu bucata de aici. Sursa este mentionata, dar de ce dracu sa mai pui si link?! Ca doar prostii tre’ sa ramana pe pagina mea. Mai mult, de ce sa scrii numele unei publicatii online cu litera mare?! Ca doar si aia-s niste prosti care muncesc ca sclavii pentru mine.

Mai uit sa vad a cui e revista de mare angajament si footer-ul ma lamureste: Site din reteaua: INTERNETCORP. Nu pot sa nu remarc faptul ca internetcorp are scris numele cu majuscule. Asta ca sa arate ca restul (cum ar fi Smashingmagazine.com) sunt niste mici pe langa ei.